Black Friday en scheerapparaten: waar moet je op letten?

Kortingen
Bijgewerkt op 12 Feb 2024
Inhoudsopgave

Is het tijd voor een nieuw scheerapparaat? Dan kan Black Friday hét moment zijn om een nieuw apparaat aan te schaffen. Toch is het ook op Black Friday aan te raden om op de prijzen te blijven letten, want niet elke korting is zo goed als die lijkt. Gebruik de volgende tips voor de beste en voordeligste koop.

Ga direct naar:

1.     Laat je niet misleiden

Om de prijzen met Black Friday extra voordelig te laten lijken, worden er door aanbieders nog weleens trucjes uitgehaald. Zo kan het gebeuren dat een product net voor deze periode voor een hogere prijs wordt aangeboden dan normaal. Tijdens Black Friday word je dan een mooie korting voorgeschoteld, terwijl dit eigenlijk geen korting is op de normale prijs. Dan denk je dus voordelig uit te zijn met de aanschaf van een bepaald scheerapparaat, terwijl dat eigenlijk niet het geval is. Ook wordt er nog weleens een hogere oorspronkelijke prijs vermeld, om een korting hoger te laten lijken. Om je niet te laten misleiden is het aan te raden om in de periode voor Black Friday de prijzen al in de gaten te houden. Zo heb je een beter beeld van wat uiteindelijk echt goede Black Friday aanbiedingen zijn en welke aanbiedingen eigenlijk niet zo fantastisch zijn.

2.     Wees er op tijd bij

Ga je pas op Black Friday zelf op zoek naar kortingen op scheerapparaten? Dan is de kans groot dat je de beste aanbiedingen al bent misgelopen. Veel (online) winkels komen namelijk al vóór Black Friday met hun kortingen. Black Friday duurt in de praktijk dus meestal langer dan één dag. Heb je een bepaalde winkel op het oog voor de aanschaf van een nieuw scheerapparaat? Kijk dan dus goed wanneer daar de kortingsperiode start, om te voorkomen dat je achter het net vist! Extra handig is het om al in de periode voordat de kortingsacties te starten uit te zoeken wat je wensen en eisen zijn wat betreft je nieuwe scheerapparaat. Als je dat helder hebt, wordt het een stuk simpeler om de beste aanbiedingen bij jouw wensenlijstje te vinden.

3.     Shop met een gerust hart online

Natuurlijk kan je op Black Friday naar het winkelcentrum gaan om daar alle aanbiedingen te bekijken. Houd er dan alleen wel rekening mee dat het er erg druk zal zijn. Geen zin in drukte? Dan kun je veel beter online gaan shoppen.

Ook online zijn er namelijk volop aanbiedingen te vinden en kun je ook nog eens een stuk gemakkelijker vergelijken. Houd in ieder geval de websites van Coolblue, MediaMarkt en BCC goed in de gaten als je op zoek bent naar goedkope elektronica. Vaak zijn de aanbiedingen op deze websites de week voor Black Friday al beschikbaar. En, wat ook heel prettig is: deze websites hebben een goed bereikbare klantenservices en al veel positieve klantervaringen. Heb je een aanbieding gevonden op een onbekende website?

Check dan altijd even via Google of het een betrouwbare website is en hoeveel positieve reviews er te vinden zijn. Zo verklein je de kans op een slechte ervaring. Houd daarbij ook tijdens Black Friday in je achterhoofd dat een aanbieding die te mooi klinkt om waar te zijn, dat meestal ook is. Als je met bovenstaande zaken rekening houdt is de kans groot dat jij tijdens Black Friday een scheerapparaat vindt voor de beste prijs!

 Hoi, ik ben Sander!

Hoi, ik ben Sander!

De Baardman

Een baard laten staan vereist een portie doorzettingsvermogen, de juiste verzorging en de benodigde kennis. De Baardman weet er alles van: en helpt jou er doorheen. Samen op weg naar een volle baard!

Meer over Kortingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *