Ons Doel en Samenwerkingsmogelijkheden

Bij debaardman.nl is ons voornaamste doel om consumenten te assisteren bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen door middel van onafhankelijke reviews. We bieden verschillende mogelijkheden voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerkingen en advertentiekansen. Als u overweegt samen te werken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder bespreken we diverse samenwerkingsopties:

  1. Beste uit de Test: Onze experts voeren grondig onderzoek uit om de beste producten binnen specifieke categorieën te selecteren. Als een van uw producten door onze specialisten is uitgeroepen tot de beste in zijn categorie en u wilt dit extra benadrukken, kunt u ons logo op uw website plaatsen met vermelding dat uw product door ons is gekozen als de beste. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen via Sander@debaardman.nl.
  2. Affiliate Samenwerking: We staan altijd open voor het aangaan van nieuwe affiliate samenwerkingen. Als u een website of webshop heeft en geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, neem dan contact met ons op via Sander@debaardman.nl.
  3. Adverteren: Adverteren op onze website biedt uitstekende mogelijkheden. Met duizenden maandelijkse bezoekers uit diverse landen kunnen wij uw bedrijf aanzienlijke zichtbaarheid bieden. Onze advertentiemogelijkheden omvatten onder andere het plaatsen van een betaalde gastblog met een do-follow backlink (behalve naar websites in gevoelige markten). Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen via Sander@debaardman.nl.
  4. Pers: Heeft u algemene persvragen, zoals interviews, vragen over producten of andere zaken? Neem dan contact met ons op via Sander@debaardman.nl.
  5. Andere Samenwerkingsmogelijkheden: Als u andere ideeën heeft voor samenwerking, staan we altijd open voor discussie. Stuur ons een e-mail op Sander@debaardman.nl met uw gedachten en/of voorstellen, en we gaan graag verder in gesprek.

Bij al onze zakelijke samenwerkingen is het van groot belang om te benadrukken dat ons redactieteam te allen tijde strikte normen handhaaft bij het onderzoeken en schrijven van onze reviews. Onze reviews blijven volledig onafhankelijk van onze andere bedrijfsactiviteiten.